żur z kiełbasą

żur z kiełbasą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 25 dag kiełbasy

  • 2 ząbki czosnku

  • liść laurowy

  • sól

  • żur

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w plasterki, podsmażyć na patelni. W garnku zagotować wodę na żur, dodać soli, pokrojony drobno czosnek, liść laurowy i kiełbasę. Przyprawić żurem do smaku i chwilę gotować.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna Jussstiii

12.08.2011 14:12
super

jasiek

12.04.2011 16:03
nie przepadam

Jaheira11

07.10.2010 19:33
pychotka

Karolcia12

26.09.2010 15:31
ale pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat