małe klopsiki

małe klopsiki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

  • koperek

  • cebula

  • bułka tarta pikantna

    2 łyżki
  • jajko

  • mąka

    2 łyżki
  • sól i pieprz do smaku

  • bulion

    1 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybę zmielić następnie dodać do niej pozostałe składniki. Całość doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wyrobić a następnie formować mokrymi rękami niewielkie kuleczki obtaczać je w mące i wrzucać na gorącym bulion. Gotować do miękkości. najlepiej smakują z dodatkiem gotowanych warzyw.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

01.09.2010 10:09
Również ciekawe danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat