czerwony barszcz z pulpecikami

czerwony barszcz z pulpecikami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki

    1/2 kg
  • narchew

    2
  • kawałek pora

  • pietruszka

  • masło

    1 łyżka
  • ziele angielskie

  • pulpety: filet z dowolnej ryby

  • bułka

    1/2
  • jajko

  • cebula biała

  • koperek

  • sól i pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę zmielić wraz z bułką następnie dodać koperek, cebulę i jajko doprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości. następnie przygotować barszcz. Warzywa podzielić na mniejsze kawałki dodać ziele angielskie i ugotować. Doprawić do smaku dodając sól i pieprz oraz ocet. Na końcu dodać masło. Podawać z wcześniej przygotowanymi pulpecikami rybnymi.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Izabela/bella81

08.09.2011 07:49
ciekawy

Ewelina45

12.10.2010 09:17
Pychota :)

pacpaw

09.10.2010 17:01
gotuję podobny ale z pulpecikami wieprzowo-wołowymi. Koniecznie muszę wypróbować te z rybnymi.

Margo1

01.09.2010 10:07
Nie jadłam, ale na pewno jest do zrobienia

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat