fasola szparagowa kwaszona

fasola szparagowa kwaszona

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola szparagowa

    1 kg
  • kilka liści kapusty białej

  • sól

    1 łyż
  • pęczek zielonego kopru

  • sól

    2 łyż
  • Zalewa:

    1,5 l
  • woda

    1,5 l
  • papryka czerwona

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

strąki fasoli umyć, przyciąć końcówki. Z paryki usunąc nasiona i wraz z koprem pokroić. Wymieszać fasolę. Wodę zagotować z solą. N a dno słoija ułożyć liście kapusty, nanich układac lekko docisniętą fasolę. Obciążyć a natępnei ostrożnei wlewać zalewę. PO tygodniu przenieśc kwaszonkę w chłodne miejsce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Fiffi

14.09.2012 19:48
nigdy nie próbowałam

artur7

17.06.2012 07:37
pyszne

treonina

13.06.2012 09:55
fajne

aga130982

24.11.2011 07:43
pycha

gosia561

28.10.2011 10:28
smaczne

buksiak12

30.09.2010 12:20
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat