Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzodkiewką i oliwkami

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
rzodkiewka 1/2 pęczka
oliwki zielone 1 garść
majonez 1 łyżka
chrzan 1 łyżeczka
tabasco 4 krople
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzodkiewką i oliwkami

Jajka ugotować na twardo, a gdy przestygną, rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków.
Rzodkiewki i oliwki pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jajek. Dodać chrzan, tabasco oraz majonez, wymieszać. Przyprawić pastę do smaku świeżo zmielonym pieprzem oraz solą. Schłodzić przed podaniem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak