Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej Joanny
Wlać wodę, dodać olej, majonez, wcisnąć ząbek czosnku, przyprawić solą, czosnkiem i ziołami prowansalskimi. Przed podaniem odstawić w zimne miejsce na ok. pół godziny
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
pomidor | 2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
majonez tradycyjny | 2 łyżka |
olej | 2 łyżka |
woda | 1/4 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: