Składniki:
medaliony wieprzowe | 200 g |
mąka pszenna | 3 łyżki |
grzyby suszone | 2 łyżki (zmielone) |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
śmietana 30% | 50 ml |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
medaliony wieprzowe | 200 g |
mąka pszenna | 3 łyżki |
grzyby suszone | 2 łyżki (zmielone) |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
śmietana 30% | 50 ml |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: