Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z szynką i rzeżuchą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 3 sztuka
polędwica wieprzowa 100 gram
rzeżucha 4 łyżka
majonez 3 łyżka
Chrzan śmietankowy Smak 1/2 łyżeczka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z szynką i rzeżuchą

Jajka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Do jajek dodać pokrojoną w bardzo drobną kostkę szynkę. Dodać rzeżuchę, majonez, doprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1984 04.07.2017 14:53
To chyba pora na pyszną pastę :)
Ewa Wojtaszko 04.07.2017 14:40
chyba zaczynam robić się głodna.. :D
Ola1984 04.07.2017 10:47
Zgadza się jedna z moich ulubionych :)
bertpvd 04.07.2017 10:22
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak