Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki mięsno pieczarkowe
Do mięsa dodać bułkę tartą, rosół, drobno pokrojoną cebulę i pieczarki.
Wbić jajko i doprawić do smaku.
Z masy formować kotleciki, obtaczać w bułce i smażyć na oleju na rumiano.
łopatka wieprzowa | 50 dag mielonej |
pieczarki | ok 15 szt dużych |
jajko | 1-2 szt |
rosół | 3 -4 łyżki |
cebula | 1 szt |
musztarda | 1 łyżka do smaku |
sól | |
pieprz | |
przyprawy | an grilla |
olej | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: