Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SZYBKA SAŁATKA Z CZERWONĄ FASOLĄ I KUKURYDZĄ

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Składniki podstawowe

mieszanka świeżych sałat 150 g, u mnie ze świeżym szpinakiem
kukurydza w puszce 3 łyżki
fasola czerwona z puszki 3 łyżki
pomidorki koktajlowe 4 szt.

Sos

jogurt naturalny 150 g
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: SZYBKA SAŁATKA Z CZERWONĄ FASOLĄ I KUKURYDZĄ

Pomidorki kroję na ćwiartki, warzywa osączam z zalewy.
Jogurt mieszam z mieszanką przypraw do sałatek.
Wszystkie składniki przekładam do miski, łączę ze sobą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak