Przepis i sposób przygotowania na: Zupa węgierska
Kroki postępowania
Podawać z kleksem śmietany, posypaną zieloną pietruszką. SMACZNEGO!!!!!!
kiełbasa | 30 dkg |
bulion wołowy | 1 litr |
ziemniaki | 5 sztuk |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
pietruszka zielona | 3 łyżki |
śmietana gęsta | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 3 szczypty |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 szczypty |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: