Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowe biskwity
Kroki postępowania
Dodaję żółtka po jednym i ubijam mikserem do połączenia składników nie dłużej. Na końcu dodaję mąkę i też mieszam mikserem aż się połączy na wolnych obrotach.
mąka pszenna |
2 łyżki
|
cukier brązowy |
2 łyżki
|
mąka ryżowa |
2 łyżki
|
śmietana 30% |
250 ml
|
fix do śmietany |
1 sztuka
|
borówki |
1/3 szklanki
|
maliny świeże |
100 g
|
mięta |
1 do dekoracji
|
cukier puder |
1 do posypania
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: