Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z fasolką szparagową i bobem
Kroki postępowania
Do miseczki wlewam jogurt, dodaję jajka, czubricę, sól, pieprz, i mieszam wszystko.
mąka pszenna |
250 g
|
żółtko jajek |
3 sztuki
|
sól |
1 do smaku
|
masło |
125 g
|
czubrica czerwona |
1 łyżeczka
|
woda zimna |
1 łyżka
|
jajko |
3 sztuki
|
żółta fasolka szparagowa |
10 dkg
|
bób |
250 g
|
boczek |
5 plastrów
|
zielona fasolka szparagowa |
20
|
olej |
1 do smażenia
|
natka pietruszki |
1 do smaku
|
czubrica czerwona |
1 łyżeczka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: