Przepis i sposób przygotowania na: Zupa chrzanowa
Kroki postępowania
Ziemniaki obieram i kroję w kostkę. Cebule obieram i też kroję
bulion drobiowy | 700 ml |
kiełbasa biała | 1 sztuka |
szynka wieprzowa wędzona | 15 dkg |
masło klarowane | 1 do smażenia |
chrzan tarty | 3 łyżki |
śmietana 30% | 100 ml |
cebula biała | 1 sztuka |
jajko | 3 sztuki |
ziemniaki | 3 sztuki |
szczypiorek | 1 do smaku |
sól | 1 do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 2 sztuki |
majeranek | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: