Sposób przygotowania

Krok 1 / 11

Wsypać do miski mąkę pszenną chlebową.


Porada autora

Uwielbiam chlebki pieczone z bakaliami. Tym razem postanowiłam upiec na samej mące chlebowej. Można go jeść z nabiałem, jak i domowymi konfiturami. Polecam go na śniadanie.

Komentarze

  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Pyszne domowe pieczywo :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga3103

    Fajny ten chlebek:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    domowy najzdrowszy
  • 1
    wwww
    Opublikowano

    Diana Rusiłowicz

    Mniam, wygląda przepysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !