Befsztyk tatarski z cebulką, ogórkiem

Befsztyk tatarski z cebulką, ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtka

    4
  • sól, pieprz

  • mięso wołowe

    50 (tatar)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zmielone mięso wyłóż do miski i dokładnie wymieszaj z posiekanymi w drobną kosteczkę cebulką i ogórkami kiszonymi. Dodaj żółtka.

Przypraw przyprawami i ułóż na talerzu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata77

25.09.2010 21:03
robiłam super:):)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat