Pikantne paluszki

Pikantne paluszki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    15 dag
  • mąka

    15 dag
  • margaryna

    15 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę posiekac z przesiana mąką , dodać ser starty i przyprawy zagnieść ciasto. Rozwałkować placek grubosci 5-10 mm, pokroic na paski. Ułozyc na wysmarowanej blasze ,piec 15, 20 min w temp. 180 stopni.
Doskonałe do piwa!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rosik93

02.04.2012 11:00
mniam

mala2021

03.06.2011 07:27
fajna przekąska

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat