Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczarkowa z kiszonym ogórkiem

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar warzywny
1 litr
marchew
2 sztuki
pieczarki
200 gram
ogórek kiszony
3 sztuki
masło
1 łyżka
śmietana
50 ml.
sól do smaku
Sklep Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa z kiszonym ogórkiem

Do garnka z wywarem dodaję pokrojoną w pół plastry marchewkę .

Pieczarki kroję na plastry i podsmażam na maśle.

Podsmażone pieczarki dodaję do wywaru i całość gotuję około 15 minut ,następnie dodaję starte ogórki, doprawiam solą i świeżo zmielonym pieprzem ,dolewa śmietanę , zagotować.

Gotowe.


smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 14.02.2017 23:38
Ciekawy przepis
Iwusia 14.02.2017 22:33
smaczna zupa
bertpvd 14.02.2017 20:08
pyszna zupka
halina17 14.02.2017 19:53
Ciekawe połączenie smaków.
IKrakowianka 14.02.2017 19:47
ciekawe połączenie
adelajda 14.02.2017 16:53
ciekawa zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak