Jagodowy mus

Jagodowy mus

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szklanka jagód

  • łyzka miodu

  • kilka listków mięty

  • jogurt naturalny

    400 g
  • biszkopty okrągłe

    8-10 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jagody miksujemy z miodem i miętą. Jogurt naturalny mieszamy z pokruszonymi biszkoptami. Do pucharków wlewamy kolejno: mus jagodowy, jogurt, mus, jogurt. Można posypać po górze jagodami i wiórkami gorzkiej czekolady.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Matik

05.09.2010 23:16
super

Ewa99

31.08.2010 18:27
wygląda znakomicie :)

kamilaj

29.08.2010 19:37
dobrze ze jagodki mozna przechowac zamrozone

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat