Składniki:
Ciasto pierogowe | wg uznania |
Kapusta słodka | o,5 główki/średniej/ |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
cebula | 2 szt |
grzyby suszone | 10 dag |
olej | 3 łyżki |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
sól, pieprz, przyprawa do zup | do smaku |
masło | 10 dag |
Ciasto pierogowe | wg uznania |
Kapusta słodka | o,5 główki/średniej/ |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
cebula | 2 szt |
grzyby suszone | 10 dag |
olej | 3 łyżki |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
sól, pieprz, przyprawa do zup | do smaku |
masło | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: