Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe z mięsnym nadzieniem, czyli niezłe buły...
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
drożdże świeże | 50 g |
miód | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 500 g |
mleko | 200 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
szpinak świeży | 80 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 3-4 łyzki |
łopatka bez kości | 400 g |
olej | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
bułka | 1 szt |
woda letnia | 3/4 szklanki |
kukurydza w puszce | 4-5 łyżek |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
majeranek | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: