Przepis i sposób przygotowania na: Masa krówkowa i ser, czyli smacznie na niedzielę
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
biszkopty podłużne |
10-12 szt
|
ser biały |
500 g
|
cukier puder |
1 łyżka
|
masa krówkowa |
400 g
|
mleko |
100 ml
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
3 łyżki
|
likier amaretto |
3 łyżki
|
śmietana 30% |
330 ml
|
banan |
3 szt
|
woda zimna |
4 łyżki
|
czekolada gorzka |
100 g
|
masło |
1 łyżeczka
|
beza z białek |
13-15 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: