Przepis i sposób przygotowania na: Lekka kanapkowa pasta koperkowa
Do jajek dodajemy koperek, jogurt naturalny i sól ziołową. Całość mieszamy. Doprawiamy pieprzem (i opcjonalnie solą himalajską), próbujemy.
Podajemy z ulubionym pieczywem.
jajko | 4 sztuki L |
koperek | 1 łyżka posiekanego |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
jogurt naturalny | 3 czubate łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | do smaku (opcjonalnie) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: