Sos chrzanowy mojej babci

Sos chrzanowy mojej babci

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan świeżo starty

    3 łyżki
  • śmietana

  • sok z cytryny

  • sól i cukier do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

3 łyżki chrzanu (utartego na małych oczkach) mieszamy z 250 ml śmietany. Dodajemy do tego sok z połówki cytryny oraz sól i cukier do smaku. Wszystko razem mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

m1monika

28.05.2011 22:22
super!!!

MAR3STA

29.04.2011 20:03
super sosik;)

ElizaT

22.11.2010 07:47
jak babci to musi być dobry !

pioge7

12.11.2010 17:16
pewnie dobre

misia53

30.10.2010 12:52
stary sprawdzony przepis...

Kate131

02.10.2010 08:11
moja mama taki robi

Margo1

11.09.2010 10:19
ciekawy

Natalia/tubisiek

30.08.2010 11:35
nawet bardzo fajny :)

krzyniu1984

30.08.2010 08:45
fajny!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat