Tymbaliki z kurczaka – 10 porcji

Tymbaliki z kurczaka – 10 porcji

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kurczak gotowany

    200 g
  • kukurydza konserwowa

    0,5 puszki
  • groszek konserwowy

    0,5 puszki
  • jaja na twardo

    2 szt
  • żel fix do ryb i mięs

    wg przepisu
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Na dnie małych miseczek rozkładamy rozdrobnionego kurczaka, groszek i kukurydzę oraz kawałki jaja na twardo.
2. Zalewamy płynem żelującym.(robić wg przepisu na opakowaniu.
3. Wkładamy do lodówki do zastygnięcia.
4. Pycha z sokiem z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adam1f

12.01.2012 00:18
dobre

swic

26.08.2010 07:57
ja wolę wieprzowe

Zofia12

25.08.2010 11:02
zawsze robię to na Sylwestra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat