Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA Z MASŁEM I BUŁKĄ TARTĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielona fasolka szparagowa
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA Z MASŁEM I BUŁKĄ TARTĄ

Fasolke umyć odciąć końce z obu stron, zalać zimną wodą. Gotować aż będzie miękka. Bułkę tartą zarumienic na patelni. Ugotowana fasolke odcedzić od wody, dodać bułkę tartą oraz 2 łyżki masła. Przyprawić solą do smaku. Przykryć pokrywką i potrzasnac garnkiem aby wszystko razem się polaczylo

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 19.07.2016 12:02
do podjadania dla mnie
ilka01 18.07.2016 20:30
uwielbiam taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak