Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czarne TOFU

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Marynata

Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
sok z cytryny 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżeczka
ocet balsamiczny 1 łyżeczka
miodu wielokwiatowego 1 łyżeczka
oregano szczypta
sól i pieprz szczypta

Tofu

tofu 2 Opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Czarne TOFU

Przygotowujemy w miseczce marynatę z podanych w przepisie składników.Ser kroimy na małe kawałki, kostki.Wkładamy ser do marynaty i zostawiamy go w niej na 3 godziny w lodówce. Po tym czasie ser wyciągamy z marynaty i smażymy
na złoto z każdej strony.Podajemy z bagietką na ciepło i smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak