Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Kapusta zasmażana Eli

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała
1/2 główki
cebula biała
1 sztuka
koperek
1 pęczek
mąka pszenna
2 płaskie łyżki
sól
do smaku
Sklep Prymat
cukier
do smaku
smalec
1 (ze skwarkami)

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta zasmażana Eli

Kapustę poszatkować,ugotować w słonej wodzie i odcedzić,ale nie do końca(tak żeby zostało trochę wody na dnie).Cebulę i koperek posiekać.Do kapusty dodać smalec ze skwarkami,cebulę,koperek,doprawić do smaku solą,pieprzem,octem i cukrem.Kapustę oprószyć mąką,wymieszać i zasmażyć.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak