Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta w twarożku i pieczonego buraka z kminkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 250 gram
kminek 1/2 łyżeczki
sok z cytryny 1 łyżeczka
buraki czerwone 1 sztuka
sól i pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta w twarożku i pieczonego buraka z kminkiem

Średniego buraka pieczemy w folii aluminiowej 0 minut w 190 stopniach Buraka blendujemy, dodajemy twarożek i razem miksujemy, sól i sok z cytryny. Do masy dodajemy kminek i mieszamy łyżką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bertpvd 04.05.2016 12:09
przepyszna pasta
gosia56 04.05.2016 11:39
na pewno pyszna pasta;)
Aleksandra/Olcia 04.05.2016 11:16
uwielbiam ten kolor
IZABELA29 04.05.2016 10:58
Cos pysznego i fajnego
w mojej kuchni 04.05.2016 10:54
fajne składniki w paście

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak