Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z grzybami
Usmażyć omlety na maśle z obu stron i nałożyć farszu grzybowego .Po wierzchu posypać startym serem i zapiec pod przykryciem na patelni aż się stopi ser.
mąka |
4 łyżki
|
jaja |
2 szt
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
1 szczypta
|
Pieprz czarny mielony Prymat |
1 szczypta
|
natka pietruszki |
2 łyżki posiekanej
|
pieczarki |
300 g
|
masło lub margaryna |
50 g
|
cebula |
1 szt
|
mąka ziemniaczana |
1 łyżka
|
woda |
30 ml
|
Bulion grzybowy |
500 ml
|
ser żółty |
100 g
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: