Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rukola z mozzarellą, kabanosem i orzeszkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rukola 1 garść
mozzarella w kulce 1 kulka
pomidor 1 sztuka
kabanos 25 cm
orzechy nerkowca kilka sztuk
sok z limonki 1 łyżka
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Rukola z mozzarellą, kabanosem i orzeszkami

Garść rukoli opłukać i osuszyć. Pomidora i rukolę pokroić w kostkę. Kabanosa pokroić i kawałki centymetrowe. Posypać orzechami skropić sokiem z limonki i oliwą. Udekorować listkami bazylii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 16.04.2016 15:56
same rarytasy na talerzu
jasiek 16.04.2016 11:23
pyszna i zdrowa kolacja
ilka01 16.04.2016 10:42
pyszotka,,,:)
jagoda5913 16.04.2016 00:26
pyszna sałatka
bertpvd 15.04.2016 21:11
uwielbiam takie smaki :)
Stenka 15.04.2016 21:07
Jak z orzeszkami to coś dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak