Jajka z farszem z łososia wędzonego

Jajka z farszem z łososia wędzonego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    5 szt
  • łosoś wędzony

    100 g
  • majonez tradycyjny

    4-5 łyżek
  • pieprz

    1/4 łyżeczki
  • koper świeży

    2 łyżeczki
  • sól morska

    1 szczypta
  • woda

    100 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotować wszystkie składniki. Jajka ugotować w wodzie z dodatkiem soli i ostudzone obrać ze skorupek. Przekroić wzdłuż na połowy, wyjąć żółtka .Przygotować farsz z łososiem: łososia , żółtka i koperek drobno posiekać , dodać majonez ,wymieszać .Przyprawić solą i pieprzem ,podawać na przystawkę lub na śniadanie .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jolanta40

06.12.2016 11:21
pomysł wart wypróbowania

Krystyna32

15.04.2016 10:19
bardzo lubię

halina17

14.04.2016 17:24
Lubię faszerowane jajka :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat