Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopty dla łasucha
Przygotować krem: śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać do smaku aromat waniliowy.
Po ostudzeniu ciasta wycinać krążki, dekorować masą, owocami i pozostałymi dodatkami.
jajko |
4 szt
|
mąka tortowa |
3 łyzki
|
mąka ziemniaczna |
1 łyżka
|
cukier |
4 łyzki
|
proszek do pieczenia |
0,5 łyżeczki
|
śmietana 36% |
250 ml
|
cukier puder |
1 łyzka
|
aromat waniliowy |
do smaku
|
owoce |
|
galaretki |
|
pierniczki |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: