Przepis i sposób przygotowania na: Na zimno, czyli truskawkowy sernik
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki | 200 g |
masło | 100 g |
śmietana 30% | 330 g |
ser biały | 330 g |
cukier puder | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
woda zimna | 4 łyżki |
mrożone truskawki | 600 g |
cukier puder | 4 łyżki |
galaretka truskawkowa | 1 szt |
gorąca woda | 150 ml |
truskawki świeże | 5-6 szt |
śmietana 30% | 100 ml |
cukier puder | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: