Kompot agrestowy

Kompot agrestowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    4 łyżki na litrowy słoik
  • agrest

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Agrest umyć i oczyścić z szypułek i ogonków. Słoiki napełnić do połowy agrestem dodać cukier i uzupełnić wodą. Pasteryzować 15 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

AnielskaSlodycz

30.01.2014 20:22
super super

Betka

03.03.2013 23:20
jak ja taki dawno robiłammmm

Emilia21

07.08.2011 09:06
świetne

Emilia21

07.08.2011 09:06
świetne

grazia1

13.03.2011 12:52
super!!!!

IKrakowianka

08.03.2011 00:54
Uwielbiam takie domowe kompoty!

mili_kati

29.09.2010 14:19
bardziej lubie się napić

alaaa

26.09.2010 17:03
my bardziej lubimy się napić niż owoce

Anna189

26.09.2010 07:20
a czemu do połowy

pacpaw

24.09.2010 09:29
kurde a ja sie zastanawialem co zrobic z agrestem bo w tym roku obrodzil :o)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat