Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dkg
  • majonez

    1 szt
  • jaja na twardo

    30 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo.Po ugotowaniu jajka obieramy z łupinek przekrawamy na polówki ,wyciągamy żółtka do miseczki a połówki odkładamy na talerz.Pieczarki opłukane obrane z skorki kroimy w drobną kostkę -smażymy na tłuszczu na rumiano.Żółtka rozdrabniamy widelcem dodajemy sól,pieprz, maggi,łyżkę majonezu usmażone pieczarki z tłuszczem ,mieszamy na jednolitą masę.Masą wypełniamy polówki białek jajek.Podajemy z majonezem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Angelika10

20.05.2011 22:44
Smaczne

Arlanna

11.12.2010 08:33
Bardzo dobre

halina17

22.08.2010 17:34
Lubię faszerowane jajka.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat