Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kaszą jęczmienną, wędzonym łososiem i roszponką
2. Do słoika wlej i wsyp wszystkie składniki na dressing. Słoik zakręć i wstrząsaj, aż powstanie emulsja. Polej sałatkę.
kasza jęczmienna |
100 g
|
łosoś wędzony |
100 g
|
awokado |
1
|
sałata |
2 garści, np. roszponka
|
orzechy włoskie |
kilka sztuk
|
olej rzepakowy |
3 łyżki
|
miód płynny |
1 łyżka
|
sok z pomarańczy |
3 łyżki
|
sól i pieprz |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: