Roladki w galarecie

Roladki w galarecie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka gotowana

    5 plastry
  • fasolka szparagowa

    15 dag
  • żelatyna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie . Gdy ostygnie kilka sztuk wkładamy na plaster szynki i zawijamy .Tak aby fasolka wystawała z dwóch stron . Roladki układamy na półmisku i zalewamy bulionem z żelatynom . Wstawiamy do lodówki aby stęzało.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

darus

20.10.2010 15:37
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat