Śledzie z cebulką i olejem

Śledzie z cebulką i olejem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    2 sztuki
  • olej

    1/4 szklanki
  • ocet 10 %

    1/2 szklanki
  • sól

    do smaku
  • matijasy

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie pokroić na kawałki, wymieszać z olejem, doprawić do smaku. Cebulkę pokroić w krążki, wrzucić do wrzącego octu, pogotować przez kilka minut. Odcedzić, dodać do śledzi. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Aleksandra45

24.12.2010 10:27
super!

berys18

10.11.2010 08:34
fajne, będą na wigilię

anja3107

08.09.2010 13:08
superowe

Allice

29.08.2010 07:47
Też robię takie śledziki i są pyszne.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat