Pieczarki ze Szpinakiem

Pieczarki ze Szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    400 g
  • szpinak

    200 g
  • masło

    1 łyżka
  • sok z cytryny

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na maśle podsmażamy pieczarki, dodajemy szpinak i smażymy dalej. Na końcu doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, gałką, solą i pieprzem. Podajemy z białym pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

22.11.2011 15:03
nie dla mnie bo ja nie lubię szpinaku

kielcok1

12.10.2011 16:46
nie lubię szpinaku

iwa643

17.02.2011 08:01
ciekawe

Marcin46

08.10.2010 12:11
świetne. Jakież proste, a jednak smaczne. Polecam!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat