Jajecznica bita

Jajecznica bita

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 sztuki
  • sól

    do smaku
  • masło

    1 łyżka
  • szczypiorek posiekany

    odrobina
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rozbić jajka w garnku, posolić, roztrzepać widelcem, dodać trochę posiekanego szczypiorku. Roztopić na patelni łyżkę masła, wlać jajka i mieszając smażyć, aż się zetną. Dodać trochę posiekanego szczypiorku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

20.08.2010 22:02
To tak jak jajecznica pewnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat