Puree arbuzowe

Puree arbuzowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier puder

    3 łyżki
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • liść melisy lub mięty

    kilka sztuk
  • arbuz

    1,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Arbuz pokroić w kostkę i zmiksować lub przetrzeć przez sito,wymieszać przesianym cukrem i sokiem z cytryny.Przełożyć do szklanej salaterki lub dzbanka,przykryć i wstawić do lodówki przynajmniej na dwie godziny.Przybrać listkami melisy

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

madzialena19

20.04.2012 16:39
bardzo lubię arbuza

Atomówka

07.01.2011 23:21
orzeźwiające

bogumiła3

17.09.2010 14:59
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat