Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto miodowo-orzechowe.
Kroki postępowania
Na koniec dodajemy wiórki kokosowe,miód i drobno pokrojone orzechy.Delikatnie mieszamy.
Przygotowaną pianę wykładamy na ciasto.
mąka tortowa | 20 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
masło lub margaryna | 10 dag |
miód prawdziwy | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
białko | 2 sztuki |
sól | szczypta |
cukier | 2 łyżki |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
wiórki kokosowe | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 5 dag |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
marmolada | 4-5 łyżek |
wiórki kokosowe | 2 łyżki |
masło | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: