Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka zapiekana z serem, cebulą, ostrą papryczką, rukolą i czerwoną borówką
2. Przed podaniem na bagietkach układamy świeżą rukolę, posiekany szczypiorek i kapki z czerwonych borówek.
SMACZNEGO :-)
bagietka |
1
|
mozzarella |
1 kulka
|
papryka marynowana |
piri piri 4 szt
|
szczypiorek |
1 pęczek
|
rukola |
|
konfitura z borówki |
|
masło |
1 łyżka
|
cebula |
2 szt
|
sól i pieprz |
|
olej |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: