Bób cały

Bób cały

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bób

    1/2 kg
  • masło

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bób ugotować w osolonej wodzie do miękkości (ok. 20 minut). Odcedzić, polać rozpuszczonym masłem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justa32

30.05.2012 11:29
smaczny

plocia

25.08.2010 13:24
już dawno go nie jadłam, a szkoda bo dobry

RenataZ-et

19.08.2010 10:49
Nie przepadam za bobem ;) Ale przepis zawsze się przyda :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat