Składniki:
Roladki
sznycel wieprzowy | 300 g |
ser camembert | 150 g |
żurawina suszona | 1 duża garść |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
Sos
woda | 1-2 szklanki |
śliwki suszone | 5 sztuk |
rozmaryn świeży | 2 gałązki |
chleb ciemny | 1/2 kromki |
sól i pieprz |
sznycel wieprzowy | 300 g |
ser camembert | 150 g |
żurawina suszona | 1 duża garść |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
woda | 1-2 szklanki |
śliwki suszone | 5 sztuk |
rozmaryn świeży | 2 gałązki |
chleb ciemny | 1/2 kromki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: