Ciasteczka francuskie z serem

Ciasteczka francuskie z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
  • cukier waniliowy

    2 opakowania
  • budyń waniliowy

    1/2 opakowania
  • śmietana 12-procentowa

    3 łyżki
  • twaróg

    1/2 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto rozwinąć, pokroić na 12 identycznych kwadratów. Twaróg wymieszać ze śmietaną, cukrem waniliowym i budyniem. Napełniać nim kwadraty z ciasta, skleić brzegi. Ułożyć na blasze i piec 8 minut w temp. 160 stopni. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bami

31.01.2012 16:46
Ciasteczka zapowiadaj? si? smakowicie :)

Grażyna13

17.01.2012 09:45
pycha !

Chojłówna

08.11.2011 13:48
skusiłabym się:D

FAFIK

31.03.2011 06:37
To musi być pyszne!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat