Przepis i sposób przygotowania na: Tarta miodowa
Kroki postępowania
Na cieście rozsmarować powidła.
mąka pszenna |
150 g
|
margaryna |
70 g
|
jajko |
|
cukier puder |
2 łyżki
|
miód |
2 łyżki
|
Soda oczyszczona Prymat |
1/2 łyżeczki
|
mleko |
2 szklanki
|
jajko |
2 szt
|
mąka pszenna |
2 łyżki
|
mąka ziemniaczana |
2 łyżki
|
cukier kryształ |
2 łyżki
|
cukier waniliowy |
2 op
|
masło |
100 g
|
orzechy włoskie |
100 g
|
margaryna |
2 łyżki
|
miód |
2 łyżki
|
powidła śliwkowe |
1/2 słoika
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: