Pasta z wędzonej ryby

Pasta z wędzonej ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Wędzona ryba

    1 kg
  • masło

    10 łyżek
  • śmietana kremówka

    1 szklanka
  • sok z cytryny

    2 łyżeczki
  • ostry chrzan

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pokroić rybę na kawałki, dodać masło, chrzan, sok z cytryny i utrzeć porządnie na gładką pastę. Ubić śmietankę i połączyć delikatnie mieszając z pastą rybną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewaa

13.10.2011 21:33
uwielbiam pasty...do tego pyszny chlebek :) mniam

Motorek

29.06.2011 10:19
smaczna

plocia

25.08.2010 13:14
za rybami przepadam ale za pastami jakoś nie

lucyna15

18.08.2010 10:56
oooo super przepis

RenataZ-et

18.08.2010 10:44
Na pewno wypróbuję, bo często robię pasty a takiej jeszcze nie jadłam.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat