Bagietka czosnkowa z parówką

Bagietka czosnkowa z parówką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    2 sztuki
  • masło

    50 dag
  • czosnek

    5 ząbków
  • parówka

    3 sztuki
  • ser mozarella

    do smaku
  • cebula

    1 sztuka
  • pomidor

    1 sztuka
  • majonez

    do smaku
  • ketchup

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek przepuszczamy przez praskę i mieszamy z miękkim masłem. Bagietkę kroimy w po skosie a następnie nacinamy wzdłuż. Smarujemy bagietkę wewnątrz masełkiem i posypujmy startym na tarce serem. Parówki obieramy z owijek a następnie kładziemy na ser i ponownie posypujemy serem. Cebulę kroimy w paseczki i posypujemy na wierz. Pomidorka kroimy w plasterki i układamy na samej górze. Bagietkę wkładamy do piekarnika na 20 min. i pieczemy w temp. 180\'C. Gotową smarujemy majonezem i ketchupem. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Klausia

10.04.2016 13:59
No ciekawa przekąska.

IKrakowianka

12.02.2014 17:32
pyszna bagietka

Wafelek2601

11.06.2013 23:01
Ale chrupiąca - pycha!

Angelika10

08.11.2012 01:18
mniam

RenataZ-et

19.08.2012 08:58
Podoba mi się :)

Andysz

27.04.2012 10:20
mmmmmmm super!;)

Koper

09.12.2011 10:54
fajnie wyszła :)

angelika14

20.03.2011 09:53
super pomysł

Agnieszka191

23.09.2010 23:15
dobre i szybkie

malenkaaa_85

16.08.2010 10:03
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat